VESKO VUČKOVIĆ

Rođen je 24.juna 1979. godine u Beogradu. Od malih nogu pokazuje sklonost i talenat ka matematici, slikanju i muzici. Odrasta u porodici sa velikim brojem intelektualaca, inženjera, matematičara, ekonomista, pravnika, sociologa... I pored činjenice da niko iz njegovog okruženja nije muzički obrazovan, dobija punu podršku pri odabiru svog životnog puta.

Pročitaj više

ALEKSANDAR PANTELIĆ

Pored klasičnog muzičkog obrazovanja koje stiče na harmonici(muzička škola “Vatroslav Lisinski”) pokazuje interesovanje I za druge muzičke žanrove. Sa 11 godina počinje da svira I gitaru . 80-tih svira gitaru u mnogim new-wave bendovima .

Pročitaj više

IVAN STAMENKOVIĆ

Ivan Stamenković rodjen je 26.01.1979. godine u Beogradu.Naklonost ka umetnosti a posebno muzici, pokazuje još od malena. Ogroman uticaj na njega ostavlja porodično okruženje. Rodjeni ujak Zoran Branković (gitarista i pevač) i njegovi prijatelji, Nenad Stefanović Japanac (bas gitara) R.M. Točak (gitara) i Arsa (gitara), utiču da se Ivan...

Pročitaj više


JELENA SIMOVIĆ PAJIĆ

Od malena je pokazivala sklonost ka muzici, pre svega pevanju, i već sa 12 godina stiče prva pevačka iskustva nastupajući sa bendom svoga oca Zorana koji je svirao gitaru.

Pročitaj više


MLAĐAN PELJEVIĆ

Mlađan Peljević je rodjen 04.071975 u Zemunu. Pod uticajem muzičke porodice i budnim okom oca koji jesvojevremeno dirigovao orkestrom Stanislav Binički, već od četvrte godine počinje da pravi prve muzićke korake.

Pročitaj više


GORAN

Rođen je 05.02.1980. godine u Beogradu.Klavijaturista od malena,ali aktivno i profesionalno ovim poslom se bavi od 1995. godine.Završio je elektrotehničku i muzičku školu.Voli da svira i sluša kvalitetnu i energičnu muziku...jazz,rock,funk,fusion,latin...

Pročitaj više