VESKO VUČKOVIĆ

Rođen je 24.juna 1979. godine u Beogradu. Od malih nogu pokazuje sklonost i talenat ka matematici, slikanju i muzici. Odrasta u porodici sa velikim brojem intelektualaca, inženjera, matematičara, ekonomista, pravnika, sociologa... I pored činjenice da niko iz njegovog okruženja nije muzički obrazovan, dobija punu podršku pri odabiru svog životnog puta.

Pročitaj više

DRAGIŠA USKOKOVIĆ ĆIMA BAS GITARISTA

Ponosni smo na cinjenicu da je među nama muzičar čija diskografija govori više nego naš pokušaj kratkog opisa! U bogatoj muzičkoj karijeri izdvojićemo da se radi o bivšem članu kultnog benda EKV!

Pročitaj više

MARKO ATANACKOVIĆ KLAVIJATURISTA

Marko Atanacković, rođen je 01.10.1991. godine u Beogradu. Svoja prva muzička saznanja dobija u Osnovnoj muzičkoj školi „Petar Konjović“ gde uči da svira klavir. Po završetku osnovnog muzičkog obrazovanja odlučuje da nastavi svoj muzički razvoj na Teoretskom odseku u Srednjoj muzičkoj školi „Mokranjac“.

Pročitaj višeMLAĐAN PELJEVIĆ BUBNJAR

Muzičko obrazovanje započeo u nižoj muzičkoj školi Stevan Mokranjac u Prištini, a završio studiranjem na FMU u klasi Miroslava Karlovića. Uživa u izvođenju svih žanrova i stilova u popularnoj muzici.

Pročitaj više


VLADIMIR ŽIVKOVIĆ GITARISTA

Rođen 1992.godine u Užicu. Tokom školovanja zapažen je na mnogim međunarodnim takmičenjima talenata klasične muzike. Sarađuje sa zvezdama, kako u studiju tako i na javnim nastupima i koncertima. Muzički uzori su mu Steve Stevens, David Gilmour, Joe Bonamassa, Paco De Lucia, John Mayer, Al Di Meola..

Pročitaj više